Photos

Page update: The Space, a photo essay

Have a look at the updated page The Space, which provides a photo essay into the transition of the non-theatre space used for Cheese. What was a disused office on Oxford Street was turned into the world of cheese, but also the office, admin and rehearsal hub for the play along the way; everything happened here! The site-specific nature of the piece meant a creative approach to theatre making and set design, as did the ethos of sustainable and low energy theatre production.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s